Ανάρτηση πανό για τον ΧΥΤΑ Φυλής

Πανό που αναρτήθηκε στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων για τον ΧΥΤΑ Φυλής

IMG_1Β

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΑ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
ΖΩΝΗ Ε’
ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

2 thoughts on “Ανάρτηση πανό για τον ΧΥΤΑ Φυλής

  1. Pingback: Ζώνη Ε': Ανάρτηση πανό για τον ΧΥΤΑ Φυλής | Mpalothia

  2. Σε παγκόσμιο επίπεδο τις τελευταίες δεκαετίες ο καπιταλισμός έχει μετατρέψει τη διαχείριση των αποβλήτων σε μια πολύ επικερδή διαδικασία για τη μεγαλοκαπιταλιστική τάξη,αλλά και τους παρατρεχάμενούς της,μετατρέποντας το σκουπίδι σε εμπόρευμα για την αγορά.
    Στον ευρύτερο χώρο της Ελλάδος,παρατηρούμε τη συμμετοχή μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών στη διαχείριση των αποβλήτων,όπως η Coca-Cola(η οποία συμμετέχει στον τομέα της ανακύκλωσης) κι άλλων ανωνύμων εταιρειών εισηγμένων στο χρηματιστήριο.Ειδικότερα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων,όπου λειτουργεί 50 χρόνια ο Χ.Υ.Τ.Α.,πολλοί επιχειρηματίες έχουν απομυζήσει υπέρογκα κέρδη με προεξέχοντα όλων τον στιγνό εκμεταλλευτή Μπόμπολα.
    Επίσης οι εξουσιαστές της τοπικής αυτοδιοίκησης εκμεταλλεύονται όλες τις εγκαταστάσεις του Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων, για να γεμίζουν τα ταμεία του δήμου με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο,τα οποία χρησιμοποιούν για άμεσους ιδιοτελείς σκοπούς ή έμμεσους ιδιοτελείς σκοπούς,όπως είναι η εξαγορά ψήφων κατά τις περιόδους της επιλογής του σφαγέα των προβάτων από τα ίδια.
    Ένα από τα χειρότερα σημεία της όλης υπόθεσης στην περιοχή των Άνω Λιοσίων,το οποίο λειτουργεί αντεπαναστατικά,είναι ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα αντισταθμιστικά της καρκινοχωματερής. Αυτή η κατάσταση βασίζεται στο πανάρχαιο <> που χρησιμοποιούν οι εξουσιαστές μας ,για να εκμεταλλεύονται τις ζωές μας.

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *